Diners Club Nordic AB sulautuu emoyhtiöönsä SEB Kort Bank AB:iin 1. helmikuuta 2019

Diners Club Nordic AB on SEB Kort Bank AB:n kokonaisomistuksessa oleva tytäryhtiö. Suunnittelemme sulautumista, jossa Diners Club sulautuu emoyhtiöönsä SEB Kortiin. Tämä tarkoittaa, että sopimuskumppaniksesi ja maksunsaajaksi muuttuu SEB Kort Bank AB, Helsingin sivuliike (Y-tunnus 1597729-5).

Mitä tämä merkitsee asiakkaillemme?

Laskuttajaksi muuttuu SEB Kort Bank AB, Helsingin sivuliike (Y-tunnus 1597729-5 ja alv-numero 2.2.2019 alkaen FI1597729-5). Tilinumero FI2333010002101343 (ESSEFIHX) säilyy ennallaan (kirjeessä mainittu tilinumero oli valitettavasti virheellinen). Mikäli vastaanotatte verkkolaskua, olkaa hyvä ja varmistakaa, että ostolaskujärjestelmänne pystyy helmikuusta alkaen käsittelemään SEB Kortia laskuttajana.

Yhteystiedot pysyvät samana

Kaikki yhteystietomme säilyvät samana myös sulautumisen jälkeen. Tavoitat meidät, kuten tähänkin asti, sähköpostitse tai puhelimella. Yhteystietomme löydät täältä.

Noudatamme GDPR:ää

Sulautumisen myötä rekisterinpitäjän nimi muuttuu SEB Kort Bank AB:ksi. Siihen saakka tämä tehtävä on Diners Clubilla. Löydät tietosuojakäytäntömme täältä.

Jos haluat irtisanoa sopimuksen

Jos et halua jatkaa sopimusta sulautumisen vuoksi, voit irtisanoa tämän välittömästi ja ilman kuluja.