Syöpävakuutus

Milloin vakuutus on voimassa?

Vastaus:

Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ympäri vuorokauden niin töissä kuin vapaa-ajalla. Vakuutusta voi hakea 18-60 -vuotias Diners Clubin jäsen. Voit pitää vakuutuksen voimassa aina 65-vuotiaaksi asti. Vakuutus päättyy, jos sinulla diagnosoidaan tästä vakuutuksesta korvattava syöpä.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Mitä syöpävakuutus korvaa?

Vastaus:

Syöpä tarkoittaa pahanlaatuista kasvainta, jolle on ominaista kontrolloimaton kasvu ja pahanlaatuisten kasvainsolujen olemassaolo ja niiden leviäminen terveeseen kudokseen, joka sen seurauksena tuhoutuu. Syöpä käsittää myös leukemian, imusolmukesyövän, Hodgkinin taudin ja malignin (pahanlaatuinen) luuydinsairauden. Syövän määritelmään voit tutustua vakuutusehtojen kohdassa 5.1.

Vakuutuksesta korvataan kertakorvauksena 15 000 euroa mikäli sairastut vakuutusehdoissa määriteltyyn syöpään aikaisintaan 90 vuorokautta vakuutuksen alkamispäivän jälkeen. Tämän kertakorvauksen lisäksi vakuutuksesta maksetaan sairaalarahaa 100 euroa/vrk niiltä päiviltä, joina vakuutettua on hoidettu sairaalassa syövän takia. Sairaalarahaa maksetaan enintään 100 vuorokaudelta eli enintään 10 000 euroa.

Täällä voit lukea lisää syöpävakuutuksesta ja tutustua ehtoihin

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Mitä syöpävakuutus ei korvaa?

Vastaus:

Syövän esiaste ei ole korvattava syöpä. Diners Club -syöpävakuutus ei ole henkivakuutus. Korvausta ei makseta, mikäli vakuutettu kuolee 14 päivän kuluessa syövän diagnosoinnista. Tarkemmat tiedot löytyvät vakuutusehdoista.

Vakuutusehdot löytyvät täältä

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Paljonko vakuutus maksaa ja miten vakuutusmaksu maksetaan?

Vastaus:

Vakuutusmaksu veloitetaan kuukausittain Diners Club -laskullasi. Vakuutusmaksun suuruus riippuu vakuutetun iästä. Tupakoiville ja tupakoimattomille henkilöille on eri vakuutusmaksut. Mikäli jäsenyytesi Diners Clubissa päättyy, saat vakuutusmaksusta erillisen paperilaskun.

Vakuutusmaksut löytyvät vakuutusesitteestä, johon voit tutustua täällä.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Miten voin liittää korttiini syöpävakuutuksen?

Vastaus:

Voit ottaa vakuutuksen soittamalla Chubbin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Miten voin irtisanoa vakuutuksen?

Vastaus:

Täältä löydät irtisanomislomakkeen

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?