Matkavakuutus

Sisältyykö Diners Club -korttiin matkavakuutus ja minkälainen se on?

Vastaus:

Matkavakuutus sisältyy kaikkiin SAS EuroBonus Diners Club ja Diners Club Premium -kortteihin (myös perhekortteihin). Diners Club Classic -korttiin matkavakuutuksen voi liittää edullista vuosimaksua vastaan. Finnair Plus Diners Club -korttiin ei voi liittää matkavakuutusta.

Täältä löydät lisätietoa Diners Club -kortin matkavakuutuksesta.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Miten matkavakuutuksen vuosimaksu maksetaan?

Vastaus:

Matkavakuutus laskutetaan kerran vuodessa. Normaaliin matkavakuutukseen sisältyy matkatavaroiden osalta omavastuu. Jos haluat maksimoida vakuutusturvasi, suosittelemme, että lisäät matkavakuutukseesi maksullisen omavastuunpoiston. Omavastuunpoiston voit tehdä helposti ottamalla yhteyttä Chubb vakuutusyhtiöön.

Matkavakuutuksen vuosimaksut
Lue lisää matkavakuutuksesta ja tutustu ehtoihin täällä.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Koskeeko matkavakuutus myös matkakumppaneitani?

Vastaus:

Matkavakuutus kattaa kaikki seurueen mukana matkustavat Diners Club -kortinhaltijat (silloin, kun heidänkin kortteihinsa sisältyy matkavakuutus), sekä samassa taloudessa asuvat, kortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet. Vakuutuksen voimassaolon ehtona on, että lasten sekä mukana matkustavien kortinhaltijoiden matka on maksettu Diners Club -kortilla.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Miten toimin, jos sairastun tai loukkaan itseni matkan aikana?

Vastaus:

Vakuutus korvaa vain ulkomailla tapahtuneen matkatapaturman tai siellä alkaneen matkasairauden aiheuttamia ulkomaisia hoito­kuluja. Suomessa tapahtuneen hoidon kuluja ei korvata. Hoitokulut korvataan alkuperäisen laskun tai tositteen perusteella siltä osin kuin niitä ei korvata jonkin lain nojalla.

Vahingon sattuessa korvauksenhakijan on otettava yhteyttä Chubb vakuutusyhtiöön tai hätätapauksessa matkahätäpalveluyhtiö SOS Internationaliin. Yhteystiedot löydät täältä.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?