Matkalla

Toimiiko korttini myös ulkomailla?

Vastaus:

Diners Club -kortti toimii myös ulkomailla. Ostosten maksaminen kortilla onkin eritiyisen kätevää matkalla, sillä kortissa ei ole ennalta-asetettua käyttörajaa. Kortillasi voit lisäksi nostaa valuuttaa tarpeen mukaan, jolloin sinun ei tarvitse vaihtaa rahaa etukäteen. 

Hyvä tietää kortin käytöstä ulkomailla: 

  • Tarkista kortin voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen matkaasi. Tilaa uusi kortti ennen lähtöäsi, jos korttisi menee umpeen matkan aikana.
  • Tarkista säännöllisesti että korttisi on tallessa tai säilytä korttia hotellin tallelokerossa. Ole tarkkana, jos joku vaatii ylimääräistä huomiotasi esim. markkinoilla.
  • Kun maksat ulkomailla, sinulta saatetaan kysyä, haluatko veloituksen euroissa. Suosittelemme, että maksat paikallisessa valuutassa, sillä liikkeen vaihtokurssi on yleensä huonompi kuin Diners Clubin käyttämä kurssi.
  • Tallenna matkapuhelimeesi sulkupalvelun numero +358 800 9 5555 (24 h) ja sulje korttisi heti, jos se katoaa tai varastetaan.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Voiko Diners Club -kortilla nostaa käteista ulkomailla?

Vastaus:

Kyllä voit. Jos nostat käteistä automaatista tarvitset siihen nelinumeroisen PIN-koodisi. Jos olet unohtanut tai kadottanut PIN-koodisi, voit tilata uuden.

Lue lisää uuden PIN-koodin tilauksesta täällä.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?
Mitä kuluja minulle tulee, kun nostan käteistä Diners Club -kortilla?

Vastaus:

Jos nostat käteistä käteisnostopisteistä tai automaateista Suomessa/ulkomailla, nostopalkkio on 4 %. Jos nostat käteistä rahanvaihtopisteistä, liike voi periä nostosta lisäkuluja oman hinnastonsa mukaan.

Oliko tiedosta hyötyä sinulle?