Diners Club -kortit loppuvat Suomessa

Yhteistyö jäsentemme kanssa on monien hienojen vuosien jälkeen valitettavasti päättymässä, sillä olemme päättäneet lopettaa Diners Club -kortit Suomessa 31.5.2019 alkaen. Siihen saakka voit jatkaa korttisi käyttämistä tavalliseen tapaan. Tutustu mielellään myös koosteeseen korttiasi koskevista useimmin esitetyistä kysymyksistä ja vastauksista.

Tutustu kysymyksiin ja vastauksiin

Tavoitteemme on aina palvella jäseniämme mahdollisimman hyvin. Siksi haluamme myös jatkossa tarjota sinulle hyvän ja sujuvan maksamistavan. Diners Club Finland on SEB Kort Bank AB:n kokonaisomistuksessa oleva tytäryhtiö, ja tämän ansiosta voimme tarjota sinulle muita kortteja.

Tarjous Eurocard Gold -kortista

Eurocard Gold -kortti 0 euron vuosimaksulla 31.5.2019 asti* (normaali vuosimaksu 50 euroa). Diners Clubin tapaan myöskään Eurocard Gold -kortissa ei ole ennalta-asetettua käyttörajaa.

Hae Eurocard Gold -korttia

Jos haluat lisätietoja kortista ennen hakemuksen tekemistä, löydät niitä allaolevasta linkistä. Muistathan siirtyä hakemussivulle yllä olevan linkin kautta, niin saat oikean tarjouksen.

Tietoa Eurocard Gold -kortista

*Tarjous on voimassa ainoastaan, jos sinulla ei ole aiempaa Eurocard-korttia.

Tarjous Finnair Plus Mastercard -kortista

Jos sinulla on Finnair Plus Diners Club -kortti ja haluat jatkaa Finnair Plus -pisteiden ansaitsemista, voit hakea Finnair Plus Mastercard -korttia.

Lue lisätietoa kortista ja tee korttihakemus täällä