Luotto-ominaisuus

Luottohakemus

Täältä löydät lisätietoa korttisi kustannuksista sekä esimerkkilaskelmia korttisi todellisesta vuosikorosta, jos hyödynnät korttisi luotto-ominaisuutta.

Luottohakemus (PDF)

Hinnat, ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Jos kortillesi kertyy runsaasti isoja menoja, niin voit aina hyödyntää korttisi joustavaa luotto-ominaisuutta*.  Luotto-ominaisuuden ansiosta voit laskun saatuasi itse valita, kuinka paljon maksat: koko summan, minimilyhennyksen tai jotain näiden väliltä.

Korkoa maksat vain silloin, kun käytät luottoa. Muita kuluja, kuten tilinhoitopalkkiota, ei ole. Luottoraja ei ole korttisi käyttöraja, vaan korttisi toimii tavalliseen tapaan ilman ennalta asetettua käyttörajaa.

Jos korttiisi ei vielä sisälly luotto-ominaisuutta tai haluat korottaa nykyistä luottorajaasi, voit tehdä hakemuksen täyttämällä oheisen PDF-lomakkeen ja palauttamalla sen meille. Luottorajan korottamisesta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Tärkeimmät tiedot luotto-ominaisuudesta

  • Voit valita haluamasi luottorajan 1000–5000 euroa väliltä, kuitenkin enintään 10 % vuosituloistasi.
  • Korko käytössä olevalle luotolle on 3 kk:n euribor + 9 %.
  • Diners Club Premium -kortin luottoraja on 1000–10000 euroa. Korko käytössä olevalle luotolle on 3 kk:n euribor + 5 %.
  • Koroton maksuaika on keskimäärin 30 päivää.
  • Minimilyhennys on 3 % käytetyn luoton määrästä, kuitenkin vähintään 15 euroa/kk.

* Diners Club Classic -kortin luottoraja on 1000–5000 euroa. Korko käytössä olevalle luotolle on 3 kk:n euribor + 9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 16,28 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euribor-korkoa (06/2016) ja siinä on huomioitu vuosimaksu 50 euroa. Arvioitu maksettavaksi tuleva 1 500 euron luoton kokonaismäärä, sisältäen korot ja vuosimaksun, on 1621,01 euroa olettaen, että luottoaika on 12 kuukautta, luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin kuukausittain 12 samansuuruisena eränä. Sopimus on voimassa 12 kuukautta kerrallaan, ellei sopimusta irtisanota. Tuotekohtaiset luottoa koskevat lisätiedot löytyvät Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeesta, yleisistä korttiehdoista ja hinnastosta.