Lounget lentokentillä

Haluatko lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää lounge-vierailuista, ota meihin yhteyttä

LOUNGEOPPAASEEN

Miltä kuulostaisi rauhallinen tila, jossa voit rentoutua ja levätä keskellä lentokentän ruuhkaa? Diners Clubin lounget tarjoavat näitä harvinaisia herkkuja lentokentillä ympäri maailmaa – matkustusluokasta ja lentoyhtiöstä riippumatta.

Tällä hetkellä Diners Club -loungeja on yli 750 ympäri maailmaa ja verkosto kasvaa tasaisesti. Loungeistamme löydät aina mukavan istumapaikan, pientä purtavaa ja juotavaa, päivän lehdet ja yleensä myös langattoman internet-yhteyden. 

Tärkeää tietoa!

Diners Club -lounget ovat normaalisti maailmanlaajuisesti käytettävissäsi korttien lopettamiseen 31.5.2019 asti.

Lisätietoja

Loungevierailun hinta

Loungevierailun hinta on 19 euroa/käynti ja se sisältää kaikki loungen palvelut. Diners Club Premium, Finnair Plus Gold Diners Club ja Finnair Plus Platinum Diners Club -jäsenille loungevierailut ovat maksuttomia.

Loungien vastaanotosta voit tiedustella kunkin loungen tarjoamista palveluista. Loungevierailun hintoihin sekä ehtoihin liittyviin kysymyksiin vastaa Diners Club.

Useimpiin loungeihin voit ottaa mukaasi yhden maksavan vieraan. Vierailun hinnan sekä tarkemmat tiedot loungeista löydät loungeoppaasta jokaisen loungen tiedoista. Vierailun hinta löytyy yleensä “guest fee” -otsikon alta.