Concierge service

Ota yhteyttä

Concierge service palvelee arkisin numerossa 0207 990 120.

Ehdot (PDF)

Diners Club Premium -jäsenenä sinulla jää aikaa keskittyä olennaiseen, sillä käytössäsi on henkilökohtainen assistentti – Concierge service -palvelu.

Concierge service voi varata sinulle pöydän ravintolasta, hankkia teatteri- tai konserttilippuja sinulle ja ystävillesi, lähettää kukkia sekä paljon muuta. Haluatko järjestää kotonasi juhlat?  Varaa juhliisi oma kokki! Tässäkin Concierge service voi sinua auttaa.

Voit hyödyntää Concierge service -palvelua myös kansainvälisten lento- ja hotellivarauksien tekemisessä, lentokenttäkuljetusten järjestämisessä, auton vuokraamisessa, vapaa-ajan aktiviteettien tai retkien järjestämisessä tai vaikka vain täydellisen majapaikan löytämisestä lomapaikastasi, missä tahansa maailmassa. Pakkaa vain laukkusi ja nauti matkasta. 

Näin Concierge service on auttanut jäseniämme

Diners Clubin jäsen halusi osallistua Pori Jazzeille ystäviensä kanssa, mutta he olivat hiukan myöhään liikkeellä, eivätkä saaneet ostettua lippuja tai varattua hotellihuonetta. Soitto Concierge serviceen – ja koko ryhmälle järjestettiin sekä liput että hotellimajoitus. 

Diners Clubin jäsen suunnitteli matkaa Prahaan. Hän otti yhteyttä Concierge serviceen saadakseen neuvoja ja apua matkajärjestelyissä. Concierge service varasi hänelle koko matkan lennoista majoitukseen ja järjesti mm. opastetun kävelykierroksen vanhassa kaupungissa ja varasi ravintolaillalliset koko matkan ajaksi.

Diners Clubin jäsen otti yhteyttä ja tiedusteli mahdollisuutta saada kotiinsa kokkia valmistamaan illallista kahdelle hengelle seuraavana iltana. Concierge service järjesti paikalle kokin, joka oli aiemmin työskennellyt Michelin-ravintolassa.