Tapaturmavakuutus

Elämä etenee omalla painollaan – aina ei tule ajatelleeksi, miten käy perheen talouden, jos vakava tapaturma sattuu kohdalle. Raha ei tuo terveyttä takaisin, mutta oikein valittu taloudellinen turva helpottaa arjen uudelleen järjestelyssä.

Diners Club -tapaturmavakuutus kattaa tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan. Kertakorvaus (10–100 % haitta-asteen mukaan) tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta on maksimissaan 110 000 € ja kuntoutustuesta on maksimissaan 20 000 €. Kuntoutus nopeuttaa paranemista ja auttaa tapaturman jälkeen palaamaan nopeasti normaaliin päiväjärjestykseen.

Vakuutusmaksu sekä tarkemmat tiedot vakuutuksen korvauksista ja rajoituksista löytyvät oheisesta vakuutusesitteestä ja vakuutusehdoista. Vakuutuksen myöntää kansainvälinen vakuutusyhtiö Chubb.

Tapaturmavakuutus tapaturmaisen kuoleman varalta

Katso myös Diners Club -lisävakuutus tapaturmaisen kuoleman varalta.

Vakuutusehdot (PDF)

Lisätietoja tästä vakuutuksesta saat soittamalla 09 6861 5151 paikallispuhelun hinnalla tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@chubb.com.

Tärkeää!

Korttiisi sisältyvä matkavakuutus irtisanoutuu samaan aikaan korttisi lopettamisen kanssa 31.5.2019. Jos olet kuitenkin maksanut matkasi kortillasi ennen 31.5.2019 sekä matkasi alkaa ja loppuu vuoden 2019 aikana, on vakuutusturvasi vielä tällöin voimassa matkallasi. Jos olet ostanut matkavakuutuksen tai omavastuun poiston, voit olla oikeutettu vakuutusmaksun palautukseen, ja vakuutusyhtiö Chubb ilmoittaa tästä sinulle erikseen.