Syöpävakuutus

Haluatko lisätietoa?

Terveys on meille kaikille tärkeää, mutta joskus elämänkulku saattaa muuttua. Alkava sairaus on aina kriisi, johon tarvitaan tukea. Läheisten tuki on tärkeää, mutta myös taloudellinen tuki on tarpeen, jos sairastuu.

Diners Clubin jäsenenä voit liittää korttiisi syöpävakuutuksen*, josta maksetaan kertakorvaus mikäli sairastut vakuutusehdoissa määriteltyyn syöpään. Tämän kertakorvauksen lisäksi vakuutuksesta maksetaan sairaalarahaa niiltä päiviltä, joina vakuutettua on hoidettu sairaalassa syövän takia. Sairaalarahaa maksetaan enintään 100 vuorokaudelta.

Vakuutusmaksut sekä tarkemmat tiedot vakuutuksen korvauksista ja rajoituksista löytyvät oheisesta vakuutusesitteestä ja vakuutusehdoista. Vakuutuksen myöntää kansainvälinen vakuutusyhtiö Chubb. 

 

*Vakuutukseen kuuluu terveysselvitys, jonka vastausten perusteella vakuutushakemus joko hyväksytään tai hylätään. Vakuutussopimus perustuu terveysselvityksessä annettuihin tietoihin, joten on tärkeää, että kysymyksiin vastataan totuudenmukaisesti. Tupakoiville ja tupakoimattomille henkilöille on eri vakuutusmaksut.

Tärkeää!

Korttiisi sisältyvä matkavakuutus irtisanoutuu samaan aikaan korttisi lopettamisen kanssa 31.5.2019. Jos olet kuitenkin maksanut matkasi kortillasi ennen 31.5.2019 sekä matkasi alkaa ja loppuu vuoden 2019 aikana, on vakuutusturvasi vielä tällöin voimassa matkallasi. Jos olet ostanut matkavakuutuksen tai omavastuun poiston, voit olla oikeutettu vakuutusmaksun palautukseen, ja vakuutusyhtiö Chubb ilmoittaa tästä sinulle erikseen.