Lapsivakuutus

Haluatko lisätietoa?

Lapset kasvavat vauhdilla. Elämäntaitoja opetellessa, leikkiessä ja harrastusten parissa saattaa sattua vakavampikin tapaturma. Diners Clubin jäsenenä voit liittää korttiisi lapsivakuutuksen, joka tuo lisäturvaa perinteisten lapsivakuutusten rinnalle.

Voit ottaa vakuutuksen alle 18-vuotiaalle lapsellesi. Vakuutus on voimassa ympäri vuorokauden, kaikkialla maailmassa, ja siitä maksetaan kertakorvaukset muista mahdollisista vakuutuksista huolimatta.

Vakuutusmaksu sekä tarkemmat tiedot vakuutuksen korvauksista ja rajoituksista löytyvät oheisesta vakuutusesitteestä ja vakuutusehdoista. Vakuutuksen myöntää kansainvälinen vakuutusyhtiö Chubb. 

Tärkeää!

Korttiisi sisältyvä matkavakuutus irtisanoutuu samaan aikaan korttisi lopettamisen kanssa 31.5.2019. Jos olet kuitenkin maksanut matkasi kortillasi ennen 31.5.2019 sekä matkasi alkaa ja loppuu vuoden 2019 aikana, on vakuutusturvasi vielä tällöin voimassa matkallasi. Jos olet ostanut matkavakuutuksen tai omavastuun poiston, voit olla oikeutettu vakuutusmaksun palautukseen, ja vakuutusyhtiö Chubb ilmoittaa tästä sinulle erikseen.

Lapsivakuutuksen viisi korvauselementtiä

Vakuutuksesta maksetaan verotonta korvausta tapaturman aiheuttamasta luunmurtumasta. Kertakorvaus on 400 euroa riippumatta murtuneiden luiden lukumäärästä.

Tapaturman aiheuttamasta hammasvammasta pysyviin hampaisiin maksetaan 400 euron veroton kertakorvaus.

Vakuutus korvaa lapselle sattuneesta tapaturmasta johtuvan pysyvän haitan eli invaliditeetin (5–100 % haitta-asteen mukaan). Korvaus maksetaan suhteessa haitta-asteeseen, maksimikorvaus on 60 000 euroa. Tarkemmat tiedot haitta-asteen määrittämisestä löytyvät vakuutusehdoista.

Huoltajan tapaturmaisesta kuolemasta maksetaan 10 000 euron kertakorvaus jos tapaturma johtaa vakuutetun huoltajan kuolemaan 3 vuoden kuluessa tapaturmasta.

Vakuutukseen kuuluu myös huoltajaturva, jonka tarkoitus on helpottaa perheen elämää lapsen sairastuessa vakavasti. Tarkemmat tiedot ja sairaudet, joista huoltajaturva maksetaan, löydät vakuutusehdoista. Vakuutuskorvaus maksetaan vakuutuksenottajalle, jos vakuutettu on alle 18-vuotias. Vakuutetun ollessa täysikäinen, maksetaan korvaus suoraan hänelle. Huoltajaturvan kertakorvaus on 10 000 euroa.