ExtraCare-tapaturmavakuutus

Haluatko lisätietoa?

Vaikka tulevaisuuden suunnitelmat olisivat kunnossa, kannattaa käyttää hetki aikaa ja miettiä tulevaa – entä jos jotain ennalta arvaamatonta tapahtuu. Diners Clubin jäsenenä voit täydentää vakuutusturvaasi liittämällä korttiisi lisäturvan, joka helpottaa taloudellisesti sinua tai perhettäsi vakavan tapaturman sattuessa.

ExtraCare-tapaturmavakuutus korvaa tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan eli invaliditeetin sekä tapaturmaisen kuoleman. Korvaussumma on huomattavasti korkeampi, jos tapaturma sattuu ulkomailla. Vakuutukseen sisältyy lisäksi saldoturva, joka korvaa tapaturmaisen kuoleman sattuessa tapaturmapäivän aikaisen Diners Club -kortin avoimen saldon 3 000 euroon asti.

Vakuutusmaksu sekä tarkemmat tiedot vakuutuksen korvauksista ja rajoituksista löytyvät oheisesta vakuutusesitteestä ja vakuutusehdoista. Vakuutuksen myöntää kansainvälinen vakuutusyhtiö Chubb. 

Tärkeää!

Korttiisi sisältyvä matkavakuutus irtisanoutuu samaan aikaan korttisi lopettamisen kanssa 31.5.2019. Jos olet kuitenkin maksanut matkasi kortillasi ennen 31.5.2019 sekä matkasi alkaa ja loppuu vuoden 2019 aikana, on vakuutusturvasi vielä tällöin voimassa matkallasi. Jos olet ostanut matkavakuutuksen tai omavastuun poiston, voit olla oikeutettu vakuutusmaksun palautukseen, ja vakuutusyhtiö Chubb ilmoittaa tästä sinulle erikseen.