Omat sivut -verkkopalvelu

Haluatko lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

KIRJAUDU OMILLE SIVUILLE

Lähetämme sinulle kuukausittain selkeän laskun kaikista ostoistasi. Jos haluat tarkistaa tapahtumat jo ennen laskun saapumista tai selata aiempia laskujasi, voit kirjautua verkkopalveluun, eli Omille sivuille. 

Voit kirjautua Omille sivuille myös Diners Clubin mobiilisovelluksen kautta. Kun olet liikkeellä, saldon ja laskujen tarkistus sujuu helposti kännykällä Omien sivujen kautta. Voit tarkistaa saldosi, laskusi ja laskuttamattomat ostoksesi suoraan älypuhelimellasi! 

Omilla sivuilla saat selkeän kokonaiskuvan kortistasi, ostoistasi ja laskuistasi. Pääset tarkastelemaan uusia korttitapahtumia ennen laskun saapumista, ja laskuarkistosta löydät 12 viimeisintä korttilaskuasi. Palveluun kirjautuneena voit myös ottaa yhteyttä jäsenpalveluun suojatun yhteyden kautta. 

Kirjautuminen tapahtuu henkilötunnuksella ja kertakäyttöisellä salasanalla, joka lähetetään tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Ei hankalasti muistettavia salasanoja – helppoa ja turvallista! Mikäli olet uusi käyttäjä, voit rekisteröityä palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Omat sivut pähkinänkuoressa

  • Selkeä kokonaiskuva kortistasi, ostoistasi ja laskuistasi.
  • Pääset tarkastelemaan uusia korttitapahtumia ennen laskun saapumista.
  • Laskuarkisto, johon on koottu 12 viimeisintä korttilaskuasi.
  • Helppo kirjautuminen tekstiviestisalasanalla.
  • Mahdollisuus ottaa yhteyttä jäsenpalveluun suojatun yhteyden kautta.
  • Optimoitu tietokoneelle, tabletille ja älypuhelimelle.