Kortin turvallinen käyttö

Kortin käyttö on helppoa ja usein parempi vaihtoehto kuin käteisellä maksaminen, olitpa sitten ostamassa tuotetta verkko- tai kivijalkakaupasta, matkoilla tai koti-Suomessa.  Kortilla maksaessasi et ole vastuussa, jos joudut korttipetoksen uhriksi, kunhan et ole ollut huolimaton korttisi kanssa. Pidä siksi kortistasi huolta kuten arvoesineistä yleensäkin.

Tutustu turvallisuusvinkkeihimme
Miten voit tehdä turvallisia ostoksia verkossa?

Voit lukea lisää kortin turvallisesta käytöstä pankkien yhteiseltä korttiturvallisussivustolta.

Kortilla maksaminen ulkomailla

Diners Club -korttisi toimi joka puolella maailmaa ja voit käyttää sitä sekä tehdessäsi ostoksia että nostaaksesi käteistä rahaa. Kun maksat kortillasi ulkomailla, sinulle voidaan tarjota mahdollisuutta valita ostoksesi valuutta. Suosittelemme, että valitset aina paikallisen valuutan euron sijaan. Useimmissa tapauksissa saat paremman valuuttakurssin kun maksat paikallisessa valuutassa.

Lisää vinkkejä ulkomaanmatkoille 

Meidän vastuumme

Diners Club työskentelee jatkuvasti ylläpitääkseen korttien turvallisuutta. Meillä on pitkä kokemus ja hyvät käytännöt petosepäilyjen käsittelemisestä – tarkkailemme muun muassa vuorokauden ympäri mielestämme epäilyttäviä korttitapahtumia. Toimimme nopeasti minimoidaksemme vahingot.

Jos huomaamme, että jäsenemme on joutunut korttipetoksen uhriksi, otamme aina yhteyttä. Yleisimmin soitamme puhelimella saadaksemme kortin suljettua mahdollisimman nopeasti, mutta voimme ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä tai sähköpostilla.