Diners Club -kortit on suljettu Suomessa

Diners Club -kortit suljettiin Suomessa 31.5.2019 ja et voi enää käyttää korttiasi. Kansainväliset Diners Club ja Discover-kortit käyvät edelleen maksuvälineinä Pohjoismaissa.

Liikemies Frank McNamara joutui kiusalliseen tilanteeseen New Yorkilaisessa ravintolassa, kun hän laskun maksamisen yhteydessä huomasi unohtaneensa lompakkonsa toimistoon. Onneksi hänen vaimonsa tuli apuun, maksoi laskun ja pelasti päivän. McNamara lupasi kuitenkin itselleen, ettei enää koskaan asettaisi itseään vastaavaan tilanteeseen. Vuotta myöhemmin, helmikuussa 1950, Frank McNamara palasi Major’s Cabin Grilliin, seuranaan yhtiökumppani Ralph Schneider. Laskun saapuessa McNamara maksoi pienellä pahvikortilla, joka tänään tunnetaan nimellä Diners Club. Tätä tapahtumaa on ryhdytty kutsumaan nimellä Ensimmäinen Ateria. Siitä sai alkunsa maailman ensimmäinen maksu- ja luottokortti.

Kiitämme jäseniämme hienoista yhteisistä vuosista!

 

Jäsenpalvelu

+358 9 6939 9370

Mitä tapahtuu 1.6.2019 lähtien?

Lue lisää, mitä tapahtuu valitsemillesi lisäpalveluille ja loungevierailuille, tai jos sinulla on jäljellä esim. maksamatonta saldoa kortillasi.
Lue lisää

Laskut ja saldo

Jos olet käyttänyt korttisi luotto-ominaisuutta, lyhennysmaksut jatkuvat tavalliseen tapaan siihen asti, kunnes koko velkasi on maksettu. Näet saldosi kirjautumalla sisään Omille sivillesi.

Laaja matkavakuutus

Jos olet maksanut matkan Diners Club -kortillasi ennen 31.5.2019, on vakuutusturvasi vielä tällöin voimassa matkallasi.
Lue lisää vakuutusturvastasi

Club Rewards -palkinnot

Club Rewards -pisteiden ansaitseminen päättyi 27.12.2018. Pisteet tuli käyttää viimeistään 31.5.2019. Club Rewards -sivuille pääset tästä.

Korttireklamaatio

Kortinhaltijana sinulla on mahdollisuus saada meiltä apua, jos kortillasi tehdyssä ostossa tai käteisnostossa on tapahtunut jokin virhe.
Lue lisää korttireklamaatiosta