Lounger på flygplatser

Vill du veta mer?

Har du frågor om loungebesök, är du välkommen att kontakta oss.

SÖK LOUNGE

Den där känslan av oas, frizon och andningshål. Det är inte ofta den infinner sig på flygplatser – förutom i Diners Clubs lounger. Tillgången på flygplatslounger har ökat rejält de senaste åren. 

Idag har finns det över 750 lounger för Diners Clubs medlemmar runt om i världen, och de ökar stadigt. I loungerna hittar du alltid en bekväm sittplats med något litet att äta och dricka, dagsfärska tidningar och vanligtvis WiFi.

Viktig information!

Diners Club-loungerna världen över finns tillgängliga för dig som vanligt fram tills dess att korten stängs den 31 maj 2019.

Mer information

Avgift för loungebesök

Att besöka våra lounger kostar 19 euro/besök men allt som bjuds på i loungen ingår. För medlemmar med Diners Club Premium, Finnair Plus Gold Diners Club och Finnair Plus Platinum Diners Club är däremot inträdet till alla våra lounger avgiftsfria. 

Personalen i loungereceptionen kan svara på frågor om vilka tjänster loungen erbjuder. Diners Club svarar på frågor om villkor och avgifter för loungebesöket.

Till de flesta av våra lounger är du välkommen att ta med dig en betalande gäst. Mer information om våra lounger och vad det kostar hittar du i loungeguiden under respektive lounge. Kika under "guest fee".