Diners Club kortet i Finland har upphört

Den 31 maj 2019 upphörde Diners Club i Finland och ditt kort kommer inte längre att kunna användas. Internationella Diners Club och Discover-kort kommer fortfarande att accepteras i Norden.

När affärsmannen Frank McNamara var på restaurang i New York och vid betalning av notan upptäckte att han glömt plånboken kvar på kontoret uppstod en något pinsam situation. Lyckligtvis kunde hans fru komma till undsättning och lösa problemet, och notan. Han lovade dock sig själv att han aldrig skulle utsätta sig för detta igen. Ett år senare, i februari 1950, återvände han till Major`s Cabin Grill med sin partner Ralph Schneider. När notan kom, betalade McNamara med ett litet kort av kartong, i dag känt som Diners Club. Detta tillfälle har kommit att kallas för den Första Måltiden. Den som banade väg för världens första betal- och kreditkort.

Vi tackar alla medlemmar för ett gott samarbete under alla år!

 

Medlemsservice

+358 9 6939 9370

Vad händer från och med 1 juni 2019?

Läs mer om vad som händer med dina tillval, dina loungebesök eller om du till exempel har en skuld kvar på ditt kort.
Läs mer

Fakturor och saldo

Så länge du har saldo kvar på ditt kort så kommer vi att skicka ut fakturor som vanligt och du kan fortfarande se allt genom att logga in på Mina sidor

Reseförsäkring

Har du köpt en resa med Diners Club innan den 31 maj 2019 så gäller försäkringen fortfarande om något skulle hända.
Läs mer om ditt försäkringsskydd

Club Rewards

Intjäning av Club Rewards-poäng slutade den 27 december 2018 och poäng som inte har använts innan den 31 maj 2019 förfaller.
Till Club Rewards

Reklamera ett köp

Har du inte fått dina varor eller blivit feldebiterad? Vi kan hjälpa dig om något gått fel.
Läs mer om hur du gör en reklamation

Villkor