Tietoa meistä

iikemies Frank McNamara joutui kiusalliseen tilanteeseen New Yorkilaisessa ravintolassa, kun hän laskun maksamisen yhteydessä huomasi unohtaneensa lompakkonsa toimistoon. Onneksi hänen vaimonsa tuli apuun, maksoi laskun ja pelasti päivän. McNamara lupasi kuitenkin itselleen, ettei enää koskaan asettaisi itseään vastaavaan tilanteeseen.

Vuotta myöhemmin, helmikuussa 1950, Frank McNamara palasi Major’s Cabin Grilliin, seuranaan yhtiökumppani Ralph Schneider. Laskun saapuessa McNamara maksoi pienellä pahvikortilla, joka tänään tunnetaan nimellä Diners Club. Tätä tapahtumaa on ryhdytty kutsumaan nimellä Ensimmäinen Ateria. Siitä sai alkunsa maailman ensimmäinen maksu- ja luottokortti.

Tänä päivänä Diners Club on arvostettu maksu- ja luottokortti, joka toimii maailmanlaajuisesti ja jolla on miljoonia käyttäjiä. Perusajatus on sama kuin vuonna 1950, mutta nyt Diners Club -jäsenyys tuo mukanaan myös paljon muita etuja, kuten mukavat lentokenttälounget ympäri maailmaa ja uusia, mielenkiintoisia tarjouksia.