Päivitämme matkatiliehtojamme

Päivitämme matkatilin ehtoja uuden, valuutanvaihtoa koskevan EU-lainsäädännön sekä Mastercardia koskevien muutosten vuoksi. Tarkoitus on, että sinun on helpompi vertailla valuutanvaihtomaksuja. Uudet ehdot eivät millään tavalla muuta asemaasi asiakkaanamme, eivätkä valuutanvaihdon maksut muutu. Sen sijaan jatkossa voit uuden valuutanvaihtotyökalun avulla nähdä esimerkiksi palvelumaksut suhteessa Euroopan keskuspankin viitekursseihin.

Uusi EU-lainsäädäntö astuu voimaan 19.4.2020. Sen myötä sinun on helpompi vertailla eri yhtiöiden valuutanvaihtomaksuja, joita ne veloittavat matkatililläsi muussa valuutassa kuin euroissa tehdyistä ostoista tai käteisnostoista. Kaikkien valuutanvaihtoa tarjoavien yritysten on esitettävä valuutanvaihtomaksut suhteessa viitekursseihin, jotka Euroopan keskuspankki julkaisee päivittäin.

Voit tutustua uusiin ehtoihin ”Hinnat ja ehdot” -sivulla. Sieltä löydät myös 19.4.2020 alkaen työkalun, jolla näet valuutanvaihdon maksut suhteessa Euroopan keskuspankin viitekursseihin.